Τώρα και με κάρτα! Στήριξε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Επειδή ξέρουμε ότι αναζητάτε διαρκώς καινούργιους τρόπους για να μας στηρίζετε, εμείς ανταποκρινόμαστε και σας παρέχουμε όλο και περισσότερες δυνατότητες. Αν επιλέξετε τη «Δωρεά» στη σελίδα της υποστήριξης του ThePressProject θα δείτε (μαζί με τις τραπεζικές μεταφορές και το PayPal) να έχει προστεθεί και η επιλογή της (άπαξ) συνεισφοράς με κάρτα.
|

Σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε αναγνώστες που ενώ θέλουν να στηρίξουν οικονομικά το εγχείρημα του ThePressProject, προβληματίζονται διότι δεν διευκολύνονται από τις υπάρχουσες δυνατότητες. Προσθέσαμε λοιπόν ακόμη μία. Σας υπενθυμίζουμε με αυτή την ευκαιρία ότι το TPP είναι ανεξάρτητο και αυτοχρηματοδοτούμενο εγχείρημα, που προσφέρει αδέσμευτη ενημέρωση με επαγγελματικούς όρους.

Αυτό σημαίνει ότι ενώ είναι προφανώς εφικτό σήμερα να γράφει οποιοσδήποτε τη γνώμη του στο διαδίκτυο με ελευθερία, είναι πολύ δύσκολο (πιστέψτε μας) να βρεθεί ένα Μέσο που να τηρεί επαγγελματικές προδιαγραφές, να πληρώνει μισθούς, ασφάλιση και ενοίκια, για να συντηρεί δημοσιογράφους που εκφράζονται ελεύθερα.

Αυτό το Μέσο είναι το ThePressProject, χάρη στους συνδρομητές που έχουμε μέχρι σήμερα. Όσοι είστε σταθεροί αναγνώστες και δεν μας στηρίζετε οικονομικά, μπορείτε να μπείτε στην πλατφόρμα, να επιλέξετε το κουμπί «Δωρεά» και να κάνετε τώρα μία δωρεά με την κάρτα σας.

Υ.Γ. Η κάρτα που θα δείτε δεν υποστηρίζει την επαναλαμβανόμενη πληρωμή. Μπορείτε όμως να κάνετε δωρεά ή μια ετήσια συνδρομή μέσω κάρτας. Η πάγια εντολή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μπορεί να γίνει μέσω του PayPal. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή γραπτά, στο [email protected], αν θέλετε οδηγίες.

Μπαίνετε στη σελίδα υποστήριξης με ένα κλικ εδώ


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις