Το ThePressProject είχε συμμορφωθεί με την απόφαση της ΕΣΗΕΑ και είχε ενημερώσει τα συνεργαζόμενα επίγεια τηλεοπτικά κανάλια ότι θα πρέπει να αναπρογραμματίσουν την προβολή της εκπομπής εξαιτίας της στάσης εργασίας.

Ωστόσο ο εκδότης του ThePressProject, Κώστας Εφήμερος, σημειώνει ότι το αίτημα της ΕΣΗΕΑ, η οποία δρα ως ρυθμιστική αρχή του διαδικτύου χωρίς να αναγνωρίζει καν τα ΜΜΕ ή τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε αυτά δημιουργεί αρνητικό προηγούμενο. Το ThePressProject έχει φυσικά συμμετάσχει σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις θεωρώντας δίκαια τα αιτήματα των δημοσιογράφων, παρόλο που οι απεργίες αυτές πλήττουν τελικά μόνο τα προοδευτικά διαδικτυακά ΜΜΕ αφού η συντριπτική πλειοψηφία των συστημικών ΜΜΕ σπάει κάθε φορά την απεργία. 

Η Αγλαΐα Κυρίτση και ο Μιχάλης Σιάχος, θα ασχοληθούν με τα ζητήματα των αγροτών, έχοντας καλεσμένους στο στούντιο τον ευρωβουλευτή ΛΑΕ Νίκο Χουντή, τον Δημήτρη Κοδέλα, γεωπόνο και πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τηλεφωνικά θα παρέμβουν ο Δημήτρης Καμπούρης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων από το μπλοκ Ιερισσού και ο Γιώργος Γκάνιος, αγρότης από την Αρκαδία που συμμετέχει στο μπλόκο της Νεστάνης. Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας μέσω twitter στο hashtag #askTPP

Το τηλεοπτικό εγχείρημα του ThePressProject συνεχίζεται με την υποστήριξη της πλατφόρμας των 1101.