Για τρίτη συνεχόμενη μέρα αγνοείται το ζευγάρι ηλικιωμένων στο Μαντούδι της Εύβοιας. Τα ίχνη τους χάθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο μεσογειακός κυκλώνας έπληττε την περιοχή.  Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έχει βρεθεί, με τις έρευνες να συνεχίζονται στην πληγείσα περιοχή μεταξύ Σπαθαρίου-Μετοχίου από την βόρεια έως την κεντρική Εύβοια.

Οι έρευνες συνεχίζονται και για τον 73χρονο κτηνοτρόφο από την ορεινή Μαγνησία. Τα ίχνη του αγνοούνται από το βράδυ του Σαββάτο, όταν και προσπαθούσε μαζί με τον βοηθό του να μαζέψουν τα ζώα τους από τη θέση Μέγας Λάκκος, προκειμένου να τα προστατεύσουν από την κακοκαιρία. Εκτιμάται ότι χάθηκε λόγω της πυκνής ομίχλης. Ο γιός του και αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων του δήμου Αλμυρού, Κώστας Νικοβιώτης, ανέφερε ότι η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 18:00.  Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα εντοπίστηκε 27χρονος που αγνοούνταν στην Εύβοια από τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που δημιουργήθηκαν από τον κυκλώνα. Κλιμάκια της Πυροσβεστικής πραγματοποιούν εδώ και μέρες αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια σε περιοχές της Μαγνησίας, της Εύβοιας, της Κορινθίας κλπ. Διακοπή στην κυκλοφορία παραμένει στο Μαντούδι της Εύβοιας όπου ο δρόμος υπέστη μεγάλες ζημιές από το υπερχειλισμένο ποτάμι και τους χείμαρρους.