Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη η 20χρονη ιδιοκτήτρια της μηχανής, η οποία εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης περίπου δύο ώρες μετά το συμβάν, καταγγέλλοντας ψευδώς ότι το όχημά της είχε κλαπεί. Μαζί της προσήλθε και συνομήλικός της, τον οποίο υπέδειξε ως χρήστη της μοτοσυκλέτας, και συνελήφθη επίσης.
Αργότερα, στις αρχές παρουσιάστηκε και τρίτος άνδρας, 22 ετών, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή την ώρα του ατυχήματος. Όπως ανέφερε, δεν γνώριζε τα πλήρη στοιχεία του οδηγού, παρά μόνο το μικρό του όνομα.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00, όταν η μοτοσυκλέτα, με δύο επιβαίνοντες, παρέσυρε την ανήλικη ενώ επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο. Παρά το γεγονός ότι οι επιβαίνοντες έπεσαν στο οδόστρωμα μετά τη σύγκρουση, δεν παρείχαν βοήθεια στη 16χρονη και αποχώρησαν από το σημείο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ