Σύμφωνα με το Sport24, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League αποφάσισε την τιμωρία της ομάδας του ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών και μηδενισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα με την ΑΕΚ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην μεταξύ τους αναμέτρηση, την τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ για τρεις αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους, καθώς και την αφαίρεση δύο βαθμών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ακόμη, το πειθαρχικό όργανο αποφάσισε την επιβολή προστίμου 63.000 ευρώ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
 
Παράλληλα, αποφάσισε την επιβολή προστίμου 100.000 ευρώ και αποκλεισμό τριών ετών από τους αγωνιστικούς χώρους στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, αποφάσισε ποινή αποκλεισμού 90 ημερών, καθώς και πρόστιμο 15.000 ευρώ.
 
Σύμφωνα με την απόφαση:
 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος, καθώς επίσης και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (άρθρο 21 παρ. 3 περ. ΙΙ στοιχ. γ΄ του Κ.Α.Π./Ε.Π.Ο.).
 
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, για την πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 19 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.), σωρευτικώς τη χρηματική ποινή των εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ, καθώς και την πειθαρχική κύρωση της απαγορεύσεως της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών.
 
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Μichel Lubos του Michal συνολική ποινή απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας ενενήντα (90) ημερολογιακών ημερών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).
 
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή, ύψους εξήντα τριών χιλιάδων (63.000,00) ευρώ (άρθρο 4 παρ. 4 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).