Την Πέμπτη στον 1ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης όπου υποβάλλονταν οι προσφορές δεν εμφανίστηκε κανένας πλειοδότης και πάλι για τα ακίνητα της Φίλκεραμ Johnson που διαχειρίζεται η ΒΙΟ.ΜΕ. Ήταν η Τρίτη από τις τέσσερις συνολικές  προσπάθειες που αναμένεται να γίνουν για τον πλειστηριασμό του οικοπέδου. Το τίμημα του ακινήτου έχει προσδιοριστεί σε 22.600.000 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ νωρίτερα την Πέμπτη πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια. Σύμφωνα με το voria.gr, δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο των συγκεντρωμένων στην αίθουσα. Οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο φωνάζοντας συνθήματα.


Εν αναμονή της τέταρτης διαδικασίας

 
Αναμένεται πλέον η έκβαση του τέταρτου και τελευταίου διαγωνισμού, που έχει οριστεί να διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου και πάλι στον 1ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι καλούν στο μεταξύ «σε ανοιχτή συνέλευση αγώνα για την υπεράσπιση της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 19.00, στον χώρο της ΒΙΟΜΕ στην Αθήνα (Ψαρών 33, Περιστέρι, σταθμός μετρό Αγιος Αντώνιος)».