ΤΡΡ TV: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Νάσος Ηλιόπουλος στην τηλεόραση του ThePressProject

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, σε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη για τις επιδιώξεις του σχετικά με τον δήμο της Αθήνας, τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων, τον τομέα της καθαριότητας και την ασφάλεια στην πόλη. Πέρα από τις επιδιώξεις του για τον δήμο της Αθήνας, μιλά για την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, τις αλλαγές που έφερε στα εργασιακά σε σχέση με τους προκατόχους της, τις αλλαγές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ του 2014 και του 2019, την κεντρική πολιτική σκηνή και την άνοδο της ακροδεξιάς.
|

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΤΡΡ, λίγες εβδομάδες πριν την εκλογική αναμέτρηση για τον δήμο Αθήνας, ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντά στους Κωνσταντίνο Πουλή και Ορέστη Βέλμαχο, αλλά και στις ερωτήσεις αναγνωστών για τις επιδιώξεις της «Ανοιχτής Πόλης» για τον δήμο Αθήνας, τις αλλαγές που έχουν επέλθει στον ΣΥΡΙΖΑ από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και την άνοδο της ακροδεξιάς.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις