ΤΡΡ TV: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 και ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης, έρχεται στην τηλεόραση του TPP, σε μία ζωηρή συνέντευξη για τους στόχους του ίδιου και του ΜέΡΑ25 στις επερχόμενες ευρωεκλογές, αλλά και για την ευρύτερη πολιτική σκηνή, για τη σχέση του με τον Γιάνη Βαρουφάκη, τη διαπραγμάτευση του 2015, το δημοψηφισμα και «όλες τις κοινωνικές ομάδες που είναι υπέρ του ναι», για τα κανάλια και τους εργολάβους που επί δεκαετίες νέμονται το δημόσιο χρήμα, για την Ευρώπη και την προχωρημένη αποδόμησή της από τη λιτότητα.
|

Ο Κλέων Γρηγοριάδης συζητά με τον Κωνσταντίνο Πουλή και τον Μηνά Κωνσταντίνου για τις επιδιώξεις του ΜέΡΑ25 στις πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις που έπονται, για τον Γιάνη Βαρουφάκη και την ευρωπαϊκή Άνοιξη, τον Αλέξη Τσίπρα, την συνυποψήφιά του, Σοφία Σακοράφα, θυμούνται τις ημέρες του 2015 και τα συμπεράσματα που βγήκαν από τη διαπραγμάτευση, σκαλίζουν το δημοψήφισμα και την αντιμετώπιση των συστημικών ΜΜΕ τότε και τώρα, αλλά στέκονται και στο περίφημο «και τι να κάνουμε;».

 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις