Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN.gr, το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι μαζί με τρία ακόμα άτομα εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα της Νίκαιας, φορώντας κουκούλες, σε διαμέρισμα στη Νίκαια όπου ομάδα Πακιστανών διατηρούσε εμπόρευμα λαθραίων τσιγάρων. Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, μετά από μήνυση που υπέβαλαν οι Πακιστανοί.     

Οι ίδιες πληροφορίες επικαλούνται δηλώσεις του αστυνομικού, ο οποίος υποστήριξε ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ούτε πόμολο να βγει, ενώ ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκαν και άρχισαν να τρέχουν, χωρίς να δίνει σαφή εξήγηση για το πώς βρέθηκε στο διαμέρισμα.

«Προσπάθησα να φύγω αλλά η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ούτε πόμολο. Οι Πακιστανοί με χτυπούσαν συνεχώς με κλωτσιές, μπουνιές και τέλος με ακινητοποίησαν και με έδεσαν, ενώ με ένα μαχαίρι μου έκοβαν το αυτί. Όλα άρχισαν όταν την ώρα που επέστρεφα στο σπίτι μου κατάλαβα να γίνεται μία φασαρία κάτω από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Τους φώναξα “αστυνομία” και τότε αυτοί αρχικά μου επιτέθηκαν και μετά άρχισαν να τρέχουν».