Το ThePressProject εξασφάλισε και βγάζει σε πρώτη προβολή το βιντεοκλίπ του νέου συγκροτήματος Thee Holy Strangers, με το τραγούδι τους Fiery Roads.

Οι Τhee Holy Strangers είναι το καινούργιο σχήμα του Αλέξη Καλοφωλιά (Τhe Last Drive), στο οποίο συμμετέχουν σημαντικά μέλη του αθηναϊκού μουσικού underground: Νίκος Φυσάκης [Dustbowl, κιθάρα], Φλώρα Ιωαννίδη [Make Believe, φωνή], Τάσος Παλαιολόγου [Down ‘n’ Out, 700 Machines, μπάσο], Τζένη Καπάδαη (φωνή), Costas C. a.k.a. Digital Alkemist (τύμπανα), Γιάννης Χουστουλάκης [Dustbowl, πεντάλ στιλ κιθάρα].

To «Fiery Road» θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες σε βινύλιο 45 στροφών με το zine Fractal Press. Υπεύθυνος για την παραγωγή του σινγκλ και τον συνολικό ήχο της μπάντας είναι ο Δημήτρης Παπαναγιώτου (Jim Spliff).

Το βίντεο γυρίστηκε στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο του 2013, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Πανόπουλου και με βασικούς συντελεστές τους Γιάννη Δημητρά (Διεύθυνση φωτογραφίας), Μορφούλα Γαλοπούλου (Οργάνωση παραγωγής) και Πύρρο Μάγγο (ηθοποιός). Είναι μια ευγενική προσφορά της ομάδας των κινηματογραφιστών προς το συγκρότημα, ένα ακόμη μικρό θαύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα σε όλα τα μικρά δημιουργικά θαύματα που συμβαίνουν στις διαλυτικές εποχές που ζούμε.

Οι Thee Holy Strangers εμφανίζονται στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) στις 18 Οκτωβρίου στο φεστιβάλ του Fractal Press, μαζί με τους Penny Dreadful και τον Mickey Pantelus. Ώρα έναρξης 09:00 μ.μ., είσοδος 8 ευρώ.