Το σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά σε κοινωνικά δίκτυα και αναπαράχθηκε από το ΤPP, ωστόσο μετά από επικοινωνία με άτομα που γνώριζαν τον κάτοχό του μάθαμε ότι δεν επιθυμούσε να χρησιμοποιηθεί δημόσια. επομένως το βίντεοι κατέβηκε.

Σε κατάστημα στην Καλλιθέα κοντά στη Νέα Σμύρνη, αστυνομικοί εισέβαλαν ψάχνοντας πολίτη που φαίνεται να είχε βρει καταφύγιο, ενώ στη συνέχεια τραμπούκισαν άτομο που ήταν ήδη εκεί χτυπώντας τον επανειλημμένα χωρίς αυτός να αντιστέκεται. Στη συνέχεια εμφανίζονται να ξυλοκοπούν τον πολίτη που έψαχναν, έξω από το κατάστημα, με κλωτσιές ενώ αυτός είναι ακινητοποιημένος

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ομάδα δικάβαλων μηχανών της αστυνομίας επιχείρησε να περάσει μέσα από το πλήθος, με κάποιους από αυτούς να τραβούν έναν από τους αστυνομικούς ο οποίος έπεσε στο έδαφος, και στη συνέχεια ομάδα ατόμων του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Στο βίντεο δεν φαίνεται τι έχει προηγηθεί, ούτε για ποιον λόγο εισβάλουν μέσα σε ένα κατάστημα οι αστυνομικοί και βγάζουν έξω τους πολίτες, ωστόσο αυτό που φαίνεται καθαρά είναι ακινητοποιημένος την ώρα που αρκετοί εκ των αστυνομικών τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές.

 

Χιλιάδες όχι στην αστυνομική βαρβαρότητα στη γειτονιά τους – Επεισόδια με τραυματία αστυνομικό μετά την πορεία