Η τηλεοπτική εκπομπή για το #makeTPP

Κώστας Εφήμερος και Κωνσταντίνος Πουλής απάντησαν ζωντανά σε ερωτήσεις για το #makeTPP την Πέμπτη στις επτά το απόγευμα σε μια τηλεοπτική εκπομπή μια ημέρα πριν το τέλος της καμπάνιας. Λίγο πριν τα έβδομα γενέθλια του ThePressProject οι συντελεστές ανέλυσαν το μοντέλο λειτουργίας του μέσου και παρουσίασαν την ιδέα για ένα μέσο που θα φτιαχτεί όπως το θέλουν οι μόνοι του υποστηρικτές και χρηματοδότες: Οι αναγνώστες του
|

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο στην Ευρώπη που στηρίζεται αποκλειστικά στις εθελοντικές συνδρομές των αναγνωστών του, χωρίς διαφημίσεις, κρατώντας παράλληλα το περιεχόμενό του ανοιχτό για όλους. Δέχεται κάθε μήνα περισσότερο από 1,2 εκατομμύρια επισκέψεις και τον Φεβρουάριο σημείωσε 5,5 εκατομμύρια σελιδοπροβολές.

Τον Μάρτιο το ThePressProject έχει ξεκινήσει την καμπάνια #makeTPP με την οποία επιχειρεί να σταθεροποιήσει την παρουσία του στο χώρο στοχεύοντας στους 5.000 συνδρομητές των 5€ το μήνα.

Η τηλεοπτική εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει ερωτήσεις για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη λειτουργία του ThePressProject χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα με το #makeTPP.

Τα μέλη των 1101 που θέλουν να παρευρεθούν ζωντανά στο στούντιο την ώρα της εκπομπής παρακαλούνται να χρησιμοποιήσουν την εσωτερική πλατφόρμα για να δηλώσουν συμμετοχή. 

Οι ερωτήσεις στα σχόλια του άρθρου και στα κοινωνικα μέσα θα απαντώνται ζωντανά από τους παρουσιαστές

https://youtube.com/watch?v=tiEnb6hUZ3g%3Fautoplay%3D1


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις