«Το αίτημα των πολιτών για ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης η οποία δεσμεύτηκε να επιστρέψει τις γειτονιές στους κατοίκους τους» αναφέρει η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «δολοφονικές επιθέσεις» προς τους αστυνομικούς, και για «εγκληματίες που νομίζουν ότι η ανθρώπινη ζωή τους ανήκει ανάλογα με το αν ταιριάζει στην ιδεολογία τους».

Διαβάστε για τα γεγονότα του Σαββάτου:

Χημικά και εκτεταμένη αστυνομική καταστολή απέναντι σε επιχειρήσεις ανακατάληψης στο Κουκάκι

«Για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες δολοφονικών επιθέσεων προς τα όργανα της τάξης την ώρα του καθήκοντος. Οι άνθρωποι αυτοί διακινδύνευσαν τη ζωή τους απέναντι σε εγκληματίες που νομίζουν ότι η ανθρώπινη ζωή τους ανήκει ανάλογα με το αν ταιριάζει στην ιδεολογία τους και προσπαθούν να επαναφέρουν την εποχή που κάθε εβδομάδα έκαιγαν την Αθήνα για να «καταστρέψουν το κράτος». Είναι χρέος της Δικαιοσύνης να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες αυτούς ασκώντας τις προσήκουσες ποινικές διώξεις και να τους οδηγήσει εκεί όπου ανήκουν, στη φυλακή» σχολιάζει η κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, για τους 21 συλληφθέντες του Σαββάτου.

«Τους λέμε λοιπόν πως δεν θα τους περάσει. Πως η νομιμότητα δεν θα γίνει έρμαιο απέναντι σε κοινούς εγκληματίες και η οργανωμένη πολιτεία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από δήθεν τρομοκράτες» καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα:

Εντολή Χρυσοχοΐδη «να παταχθεί πρώτα το πολιτικό και μετά το ποινικό» έγκλημα στα Εξάρχεια