Οι γυναικοκτονίες έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις και στην Τουρκία με άνδρα να μαχαιρώνει 104 φορές τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Η γυναίκα κατάφερε να επιβιώσει, αφού οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και ειδοποίησαν την αστυνομία με το θύμα να περιγράφει όσα έζησε.

«Με χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι. Εγώ σκέπασα το μωρό μου για να μην πάνε γυαλιά πάνω του. Μετά με το ζόρι με έπιασε, με σήκωσε και άρχισε να με μαχαιρώνει» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Το μπάνιο άρχισε να γεμίζει αίματα από το αίμα που έτρεχε από το σώμα μου. Γλιστρούσα από τα αίματα. Έκατσε πάνω στο καλάθι με τα άπλυτα. Μου είπε : “Δεν σου είχα πει πως θα παρακολουθήσω τον θάνατό σου; Να λοιπόν βλέπω τον θάνατό σου”» δήλωσε  η γυναίκα.

Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, με την 28χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ότι έχει 104 μαχαιριές. «Όταν κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω τα σημάδια στο πρόσωπο μου, το ξαναζώ. Ζητώ να τιμωρηθεί με την πιο βαριά ποινή», είπε η Αϊσέλ που κατάφερε να προστατεύσει τον λαιμό και τελικά να σώσει τη ζωή της.