Αλλάζει έδρες και υποψηφίους το ΜέΡΑ25 ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Πέντε πρόσωπα εντάσσονται για πρώτη φορά ως υποψήφιοι σε τέσσερις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες της επικράτειας.

Η Σοφία Σακοράφα θα παραμείνει επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο Δημήτρης Στρατούλης μετακινείται στην Β’ Πειραιά. Ο Καθηγητής Νίκος Θεοχαράκης θα είναι στην δεύτερη θέση του Νότιου Τομέα Αθηνών, ενώ την δεύτερη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας καταλαμβάνει η Πάολα Ρεβενιώτη. Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου μετακινείται στη δεύτερη θέση της Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ την τέταρτη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας καταλαμβάνει ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας εντάσσεται η ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου.

Πέντε πρόσωπα εντάσσονται για πρώτη φορά ως υποψήφιοι σε τέσσερις μεγάλες εκλογικές περιφέρειας της επικράτειας – και οι πέντε στην τελευταία, τιμητική, θέση της περιφέρειας όπου θα κατέβουν:

  • Ο ηθοποιός και συνοδοιπόρος Γιώργος Χρανιώτης, στην Α’ Αθήνας.
  • Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης Μάκη (Θωμά) Μιχαλόπουλου, στην Α’ Θεσσαλονίκης.
  • Οι Γιάννης Κουζής, Καθηγητής-Ερευνητής στο πεδίο της Εργασίας και η Αλέκα Μακρή, Γυναικολόγος & Ακτιβίστρια στο χώρο του Φεμινισμού και της Αριστεράς, στη Β1 Περιφέρεια Αθήνας.
  • H οικονομολόγος και στέλεχος της Αριστεράς Νάντια Βαλαβάνη στο Ηράκλειο.