Συγκεκριμένα, στο κείμενο που αναρτήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης. στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, indymedia, που έχει τίτλο «Την αυλαία θα την ρίξουμε εμείς», αναφέρεται: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις 6 παρακάτω εμπρηστικές επιθέσεις.

  • Τράπεζα στα Πετράλωνα λίγα στενά δίπλα στην καταναλωτική γειτονιά του Γκαζιού.
  • Εταιρία security FALCON στην κεντρική και πολυσύχναστη Λεωφόρο Κηφισίας. Η εν λόγω εταιρία διαφημίζεται από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της τηλεόρασης.
  • Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη φαινομενικά αστυνομοκρατούμενη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
  • Τρία οχήματα Διπλωματικού Σώματος».

 
Στο κείμενο τονίζεται ότι «οι επιθέσεις αφιερώνονται στα πλαίσια έμπρακτης αλληλεγγύης στα φυλακισμένα μέλη του ΕΑ, μετά την τελευταία κατασταλτική επιχείρηση, Πόλα Ρούπα και Κων/να Αθανασοπούλου», ενώ εκτοξεύονται απειλές κατά δημοσιογράφων και εισαγγελέων, καθώς και κλιμλακωση των επιθέσεων.
 
«Μετατρέπουμε τις πόλεις σε πεδίο μάχης και κάνουμε τις νύχτες σύμμαχο για αντάρτικες αιφνιδιαστικές επιθέσεις. Ναρκοθετούμε με φωτιά τα σύμβολα αυτού του κόσμου που μας κρατούν αιχμαλώτους», σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με το υστερόγραφο: «Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι και εισαγγελείς μη νομίζετε ότι σας έχουμε ξεχάσει. Θα επανέλθουμε σύντομα».