Η Λαϊκή Δράση-Ομάδα Κομουνιστών/Αγωνιστών έχει καταγγείλει την «φασιστική παρακρατική ενέδρα» έξω από το σπίτι μέλους της και πισώπλατη επίθεση εναντίον του, που έλαβε χώρα το βράδυ μετά την «Εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες της αντιφασιστικής πάλης του λαού του Ντονμπάς», που οργάνωσε ο Αντιιμπεριαλιστικός Συντονισμός για την Ήττα του ΝΑΤΟ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 25/05 στις 23:30 πραγματοποιήθηκε φασιστική-παρακρατική ενέδρα κάτω από σπίτι αγωνιστή κατοίκου της περιοχής του Γκύζη.

Καταδικάζουμε την συγκεκριμένη επίθεση και θεωρούμε πως αποτελεί επίθεση σε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη, νέο και νέα, αγωνιστή και αγωνίστρια του ταξικού-λαϊκού-νεολαϊίστικου κινήματος.

Η οργανωμένη λαϊκή πάλη θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους νοσταλγούς του Χίτλερ οι οποίοι αναβιώνουν παρακρατικές πρακτικές που το οργανωμένο ταξικό-λαϊκό κίνημα έχει αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν.

Δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον αγωνιστή που δέχθηκε την φασιστική-παρακρατική ενέδρα κάτω από το σπίτι του και καλούμε σε στήριξη της παλλαϊκής συγκέντρωσης-διαδήλωσης στο Γκύζη την Τετάρτη 7 Ιούνη στις 18:30 στην πλατεία του Γκύζη».