Κάντε ένα Subscribe στο κανάλι μας στο Youtube και μην ξεχάσετε να υποστηρίζετε το TPP, την ανεξάρτητη δημοσιογραφία: https://community.thepressproject.gr/

Ο Κωνσταντίνος περιγράφεται ξαφνικά ως ένας συμπαθητικός κυριούλης που θα πρέπει να τιμηθεί για λόγους πρωτοκόλλου. Στην Ανασκόπηση αποφασίσαμε να κάνουμε μία κανονική ιστορική αναδρομή στην πολιτική του πορεία και να συζητήσουμε λεπτομερώς τι έχει κάνει, αντί να συμμετάσχουμε στο γενικό ξέπλυμα. Σίγουρα από τις πιο δυνατές στιγμές του ήταν όταν φωτογραφήθηκε κατσουφιασμένος, όπως είπε αργότερα, για να δείξει ότι κατά βάθος δεν ήθελε να ορκίσει τους χουντικούς και δεν ενέκρινε τη δικτατορία. Θα ασχοληθούμε λοιπόν λεπτομερώς με το φαινόμενο “μουτράκια σε φωτογραφίες ως μορφή αντίστασης” καθώς και με τις ποιητικές επιδόσεις του Αθανασιάδη-Νόβα, την αποστασία και τις επιδόσεις του Τέως στο καράτε. Γενικώς, θα έχετε πολλά να πείτε όταν ο βασιλικός θείος σας έχει όρεξη για κουβεντούλα.

Συγγραφική Ομάδα:

Χάρης Ζάβαλος

Θάνος Καμήλαλης

Δάφνη Καραγιάννη

Ήρα Κατσούδα

Κωνσταντίνος Πουλής

 

Μοντάζ: Λυδία Βλάχου

Παραγωγή: Ζωή Παπαδοπούλου

 

Ευχαριστούμε πολύ την ιστορικό Ελένη Κούκη για τη συνεισφορά στο πληροφοριακό υλικό του επεισοδίου. Δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για όλα τα υπόλοιπα.