Σε σχέση με την τροπολογία που εξαιρεί τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα από την «Ανάπλαση Α.Ε» σχολίασε ότι «του κ. Μητσοτάκη δεν του άρεσε το αποτέλεσμα και θέλει να αλλάξει τα πάντα, ενώ για την τροπολογία που ψηφίστηκε για τη διαμονή των μεταναστών είπε ότι «η ΝΔ καθυστέρησε σκανδαλωδώς για ιδεοληπτικούς λόγους και η τροπολογία που ήρθε είναι παρηγοριά στον άρρωστο».
Στη συνέχεια χαρακτήρισε «ντροπή» τη λογοκρισία του έργου τέχνης Τζόρτζια Λαλέ και αναρωτήθηκε πως «είναι δυνατόν να λογοκρίνεις με χυδαίο τρόπο την τέχνη; Αυτό συμβαίνει μόνο στην Ουγγαρία».
Προσέθεσε ότι θα πρέπει να αποκλείεται εφ’ όρου ζωής από αθλητικά γεγονότα, όποιος έχει καταδικαστεί για οπαδική βία και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως είναι κατώτερη των περιστάσεων, ενώ τα εθνικά θέματα κάλεσε τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για να υπάρξει μακροπρόθεσμος σχεδιασμός.
Για τις ευρωεκλογές έθεσε τον στόχο του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα, λέγοντας πως «χρειάζεται ισχυρή αριστερά για να σταματήσει η αλαζονία της ΝΔ», ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ότι «συνεχίζει με λαϊκισμό επικοινωνιακά να είναι χορηγός της ΝΔ».