Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι τελευταίοι 243 διαδηλωτές που είχαν συλληφθεί από τις ουκρανικές αρχές. Την είδηση την επιβεβαίωσε και η αντιπολίτευση η οποία ωστόσο καλεί σε νέες αντικυβερνητικές κινητοποιήσεις το Σαββατοκύριακο

Όπως έγινε γνωστό η κυβέρνηση δεν θα αποσύρει τις κατηγορίες κατά των κρατουμένων, πολλοί εκ των οποίων θα παραμείνουν σε κατ΄οίκον περιορισμό, εάν πρώτα οι διαδηλωτές δεν εγκαταλείψουν τα κτήρια που έχουν καταλάβει και δεν διαλύσουν τα οδοφράγματα που έχουν στήσει στο Κίεβο.
 
Εν τω μεταξύ κάλεσμα για νέες κινητοποιήσεις το Σαββατοκύριακο απηύθυνε η αντιπολίτευση στην Ουκρανία,  την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο.

Πηγή: BBC, Reuters