Σ’ αυτούς όπως είπε προστίθενται και 30 πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης. «100 άνθρωποι λιγότεροι. Περίπου το 10% της δυναμικότητας του νοσοκομείου απουσιάζει» ανέφερε, προσθέτοντας ότι οι εφημερίες έχουν γίνει βασανιστικές για το προσωπικό με μία νοσηλεύτρια μόνη της σε 40 ασθενείς.

Σύμφωνα με τον Τ. Αντωνόπουλο, το ίδιο γίνεται σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. «Οι εργαζόμενοι λέμε ότι δεν πάει άλλο» τόνισε κάνοντας λόγο για ευθύνες της κυβέρνησης. «Θέλουμε χθες να αντικατασταθούν οι 100 εργαζόμενοι που λείπουν. Είμαστε εξουθενωμένοι. Είναι σαν να έχουμε τρέξει 3 μαραθώνιους με τα τρία κύματα και μας ζητάνε να τρέξουμε καινούργιο μαραθώνιο με τις ίδιες και λιγότερες δυνάμεις χωρίς να μας βοηθάει κανένας» υπογράμμισε.

Η εφημερία που ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη το πρωί ήταν άλλη μια δύσκολη εφημερία. Έγιναν 13 νέες εισαγωγές περιστατικών Covid και συνολικά πλέον νοσηλεύονται στο νοσοκομείο 30. Παράλληλα, υπάρχουν 18 ράντζα στο νοσοκομείο με ασθενείς non Covid, καθώς όπως είπε ο Τ. Αντωνόπουλος λείπουν 80 κρεβάτια που έχουν διατεθεί για τη νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό.