Σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών βρέθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης τριών ακόμα καταδικασμένων χρυσαυγιτών. Πρόκειται για τους Γιώργο Πατέλη, Ιωάννη Κομιανό και Βενετία Πόπορη.

Με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών απορρίφθηκαν και οι τρεις αιτήσεις, ενώ την απόρριψη τους πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας Γ. Πρασσάς.

«Αυτές είναι οι συνέπειες των πράξεών τους» σχολίασε κάποια στιγμή και η πρόεδρος του Πενταμελούς, Σ. Μιχαλοπούλου, σύμφωνα με το eksegersi.gr, απευθυνόμενη στους μάρτυρες των νεοναζιστών εγκληματιών, που προσπαθούσαν να αρθρώσουν επιχειρηματολογία υπέρ της αποφυλάκισης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατέλης, γραμματέας της Τοπική Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια το 2013, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη για ένταξη στην εγκληματική και για απλή συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Για τα ίδια αδικήματα έχει επιβληθεί ποινή 9 ετών στον Ιωάννη Κομιανό. Η Βενετία Πόπορη, πρώην ανθυπαστυνόμος στην Ασφάλεια Πειραιά καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξη για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.