Ο Μελανσόν, που έλαβε 19,6% στον πρώτο γύρο και κατέκτησε την τέταρτη θέση, υπογράμμισε πως «θα ψηφίσω αλλά δεν πρόκειται να σας πω πως θα ψηφίσω» και τόνισε πως δεν αποτελεί κάποιου είδους καθοδηγητή προκειμένου να δώσει «κατεύθυνση» στους ψηφοφόρους. «Δεν με χρειάζεστε για να γνωρίζετε τι θα κάνετε. Δεν είμαι γκουρού, δεν είμαι καθοδηγητής».
Αρνείται να δώσει «κατεύθυνση» ψήφου ο Μελανσόν
Ο αριστερός υποψήφιος Ζαν - Λουκ Μελανσόν, που ηττήθηκε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παροτρύνει όσους τον ψήφισαν στον πρώτο γύρο να διαλέξουν ανάμεσα σε Μακρόν και Λεπέν.
Alexandros Michailidis / SOOC
Σε χρειαζόμαστε
Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις
Πολιτική Σχολιασμού