Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι RTL Klub τόνισε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή και τίποτα παραπάνω. Ο 55χρονος, δήλωσε ότι με τα τελευταία κέρματα που είχε έπαιξε λότο την παραμονή της κλήρωσης, τον Σεπτέμβριο του 2013.
 
Όταν την επομένη είδε ότι είχε κερδίσει, σωριάστηκε κάτω από την κατάπληξη και τη χαρά του.
 
Η ζωή του Άντρασεκ άλλαξε εντυπωσιακά αφού με τα κέρδη του αγόρασε ένα σπίτι για τον ίδιο και τη γυναίκα του, καθώς και άλλο ένα διαμέρισμα για τα τρία τους παιδιά.

Βοήθησε οικονομικά τους αδελφούς του και έκανε δώρο στον εαυτό του ένα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο. Η μοναδική «πολυτέλεια» που επέτρεψε στον εαυτό του πάντως ήταν μία μεγάλη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη για να απολαμβάνει το αγαπημένο του άθλημα, το ποδόσφαιρο.