Στο «Λαϊκό», από τις 21:00 χθες το βράδυ, αν και είχε εφημερία, είχαν σταματήσει οι εισαγωγές Covid περιστατικών, καθώς δεν υπήρχαν ελεύθερα κρεβάτια.

«Με ράντζα COVID μέσα στην κλινική Covid δεν μπορούμε να λέμε ότι ο πολίτης τη δύσκολη στιγμή της ζωής του βρίσκει αυτό που πρέπει» πρόσθεσε ο Πρόεδρος των εργαζομένων. «Εμείς βλέπουμε κορύφωση και αύξηση. Εδώ και τώρα να ανοίξει ο ιδιωτικός τομέας. Δεν μπορούμε να παίζουμε τη ζωή των πολιτών κορώνα – γράμματα» πρόσθεσε ο Πρόεδρος των εργαζομένων, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ασθενείς υπάρχουν ακόμη και σε ράντζα, μπορώ να μιλήσω για τουλάχιστον 7 περιπτώσεις και δεν έχει κλείσει ακόμα η εφημερία, κι εξ όσων γνωρίζω ακόμα και τώρα εξετάζονται περιστατικά covid. Δεν είναι καθόλου καλή η μέρα για μας, γιατί η νύχτα ήταν δραματική», τόνισε από την πλευρά του ο προϊστάμενος της μονάδας covid στο νοσοκομείο, Νίκος Ορφανός, μιλώντας στο Οpen.

«Υπάρχουν εκτός από τα 90 κρεβάτια και 7 φορεία στους θαλάμους, ενώ έχουν παραμείνει και 2 διασωληνωμένοι εδώ και 5 μέρες σε κλίνες εκτός ΜΕΘ και δεν έχουν πάει σε κρεβάτι γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση. Κάποια στιγμή χθες σταμάτησε η εφημερία και υπήρχαν τα υποστηρικτικά νοσοκομεία που αναλάμβαναν τα περιστατικά covid»