Στο σημείο βρίσκονται αλληλέγγυοι, προκειμένου να εμποδίσουν τη διαδικασία, καθώς και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με την Ιωάννα Κολοβού.

Οι αλληλέγγυοιαποκλείσει την είσοδο, ενώ η ίδια η Ιωάννα Κολοβού βρίσκεται στο σπίτι της αποφασισμένη να μην επιτρέψει την είσοδο της αστυνομίας.

Όπως καταγγείλει η Ιωάννα Κολοβού το χρέος για το οποίο πλειστηριάζεται το σπίτι της δεν προέρχεται από δάνειο, προσημείωση ή υποθήκη, ήταν χρέος από κάρτες. «Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με “μοχθηρή” πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικού δικαίου, το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές “συναλλαγές” που κάνουν μαζί… Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται….», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Κολοβού:

«Δευτέρα αύριο. Η Δευτέρα είναι η μέρα με τις περισσότερες αυτοκτονίες παγκοσμίως. Είναι επίσης η ημέρα που τα ζόμπι, oi βρυκόλακες και λοιπά horror τέρατα, ξυπνάνε από τον Σαββατοκύριακο λήθαργό τους και ζητάνε να πιούν αίμα. Στην προκείμενη περίπτωση θα έλθουν στο σπίτι μου για να το …πάρουν! Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με “μοχθηρή” πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικο΄θ δικαίου, το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές “συναλλαγές” που κάνουν μαζί… Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται….Λοιπόν κύριε Α. ελάτε, με το δούλο σας, τον αποτυχημένο κλητήρα , σας περιμένουμε! Είμαστε σε ετοιμότητα όλοι εδώ, όλοι μαζί, η γειτονιά , οι συνάδελφοι με τις κάμερες τα ΜΜΕ και πλήθος αγωνιστικές συλλογικότητες (τις ξέρετε άλλωστε) που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Α και μια συμβουλή: για να κάνετε περισσότερο εφέ, ελάτε με κανά δυο δικοιρίες ΜΑΤ, γράφουν καλύτερα στην κάμερα,, ξέρετε εσείς..».