Υπόθεση
Το μπάχαλο είναι αυτό που περιγράφει ο τίτλος του: Μπάχαλο! Πιο συγκεκριμένα, είναι μια συρραφή κωμικών σκετς, πάνω σε μία χαλαρή θεματική, που οικοδομούν ένα δικό τους σύμπαν. Βασίζεται σε κείμενα πρωτότυπα αλλά και σε άλλα παλαιότερα που αγαπάμε πολύ, κάποια δοκιμασμένα στο παρελθόν από την ομάδα μας στη θεατρική σκηνή και άλλα, που προστέθηκαν για τις ανάγκες της σειράς.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η κωμική σειρά «Μπάχαλο» είναι το αποτέλεσμα του νοσηρού εγκλεισμού μας και της βίαιης απενεργοποίησής μας ως καλλιτεχνική ομάδα, τον τελευταίο χρόνο.
Η ιδέα είχε ξεκινήσει ενάμιση χρόνο νωρίτερα, όταν συγκεντρώναμε υλικό για μια μεγάλου μήκους ταινία, προκειμένου να γιορτάσουμε τα είκοσι χρόνια ζωής των Τσιριτσάντσουλες. Λογαριάζαμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο… Ο mr Covid μάς επισκέφτηκε και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές μας, το ίδιο και στον προγραμματισμό μας. Έτσι, αφού καταλάβαμε πως δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τα γυρίσματα που υπολογίζαμε λόγω απαγορεύσεων, αλλά και πως θα έπρεπε να μείνουμε καλλιτεχνικά ανενεργοί για μεγάλο διάστημα, αποφασίσαμε να αποδομήσουμε το υλικό που συγκεντρώναμε για την ταινία και να το επανασυνθέσουμε σε μία φόρμα που να μπορεί να γυριστεί ευέλικτα, στις συνθήκες εξαίρεσης και καραντίνας που βιώναμε.

Σας παρουσιάζουμε το Μπάχαλο Comedy Show, μια χειροποίητη κωμική σειρά με μία πρώτη πιλοτική σαιζόν τεσσάρων επεισοδίων, ώστε να δοκιμάσουμε τα όρια και τις τεχνικές μας, με την ακράδαντη πεποίθηση ότι πάντοτε μπορούμε και χειρότερα.

Η σειρά θα προβάλλεται live κάθε Τετάρτη στις 21:00 και θα παραμείνει on line στο http://tsiritsantsoules.gr/ με ελεύθερη πρόσβαση.

Ενισχύστε τις Τσιριτσάντσουλες

Άλλος ένας βασικός λόγος -εκτός της καλλιτεχνικής ξηρασίας- που μας ώθησε να κάνουμε αυτήν την παραγωγή, είναι η ενίσχυση του Τσίρι ταμείου, το οποίο μετά τις αλλεπάλληλες καραντίνες έχει αδειάσει εντελώς. Είναι το ταμείο που, είκοσι χρόνια τώρα, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τα έσοδα των παραστάσεων και των συναυλιών μας και που με τη σειρά του χρηματοδοτεί τις νέες μας παραγωγές, τον εξοπλισμό, τις περιοδείες μας και άλλες έκτακτες ανάγκες. Πιστοί λοιπόν στην αρχή της ελεύθερης συνεισφοράς, διαθέτουμε το έργο μας δωρεάν στο διαδίκτυο και σας ζητάμε -προαιρετικά- την κρίσιμη υποστήριξή σας, για να ξαναστήσουμε το ταμείο της κολεκτίβας μας από την αρχή στο ψηφιακό μας καπέλο.

PAYPAL: [email protected]

IBAN: (Εθνική τράπεζα, δικαιούχος: Μαυρίδου Κωνσταντίνα)

GR9401100580000005878507358

http://tsiritsantsoules.gr/​
https://www.facebook.com/tsiritsantsoules

Πρόγραμμα προβολών

19/5 Επεισόδιο 1 – Επιδημία
26/5 Επεισόδιο 2 – Λογοτεχνία
2/6 Επεισόδιο 3 – Καπιταλισμός
9/6 Επεισόδιο 4 – Ασφάλεια (το ημερολόγιο ενός μπάτσου)

Συντελεστές

Αφήγηση: Ηρώ Κατσιφλώρου
Παίζουν: Ντίνα Μαυρίδου, Μαρίνος Μουζάκης, Νίκος Γιούσεφ, Σόνια Περλέγκα, Χριστίνα Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Πουλής, Γιάννης Αδρίμης, Ελισσαίος Βλάχος, Βασίλης Βήττας, Νάντια Ρούμπου, Μηνάς Κωνσταντίνου.
Κείμενα: Μαρίνος Μουζάκης, Κωνσταντίνος Πουλής, Νίκος Γιούσεφ, Άντον Τσέχοφ, B. Traven, Ζαχαρίας Στουφής
Σκηνοθεσία: Μαρίνος Μουζάκης
Οπερατέρ: Γιάννης Αδρίμης, Νίκος Γιούσεφ
Ηχοληψία, μίξη ήχου: Νίκος Γιούσεφ
Κοστούμια: Μαρία Μαρκοπούλου
Μοντάζ, ειδικά εφέ: Μαρίνος Μουζάκης, Ντίνα Μαυρίδου
Διεύθυνση παραγωγής: Ντίνα Μαυρίδου
Επεξεργασία ήχου και εικόνας: Tsiri Home Studios
Παραγωγή: Τσιριτσάντσουλες 2021

Επεισόδιο 1: