Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως «δικαίως έχουν μεγάλο προβληματισμό οι αγρότες. Έχουν να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή αλλά και το ενεργειακό κόστος», προσθέτωντας, ωστόσο, πως «η αντλία είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί».

Σε σχέση με την αισχροκέρδεια σα ράφια ανέφερε πως «οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να βοηθήσει τον έλεγχο για την αισχροκέρδεια, γίνεται δεκτή», σημειώνοντας όμως πως «δεν είναι τόσο εύκολη η μείωση των τιμών με την ταχύτητα που ανεβαίνουν». Η ίδια ισχυρίστηκε πως με τους ελέγχους που γίνονται και τα πρόστιμα που επιβάλλονται, «σιγά και σταθερά, υπάρχουν κάποια αποτελέσματα. Μειώνεται ο τιμάριθμος ακόμα και στα τρόφιμα που είναι πολύ ακριβά».

Για τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, η συζήτηση του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, Δευτέρα, στις συναρμόδιες επιτροπές της Βουλής, σημείωσε πως «δεν υπάρχει χώρα που να ψηφίστηκε αυτός ο νόμος και να μην υπήρξε διχασμός», ενώ τόνισε πως «τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν σε πάρα πολύ μικρή μερίδα ανθρώπων, αλλά ναι, η δημοκρατία για αυτό υπάρχει, για να νομοθετεί ακόμα και για τον έναν. Μπορεί να είναι 125 παιδιά, όμως είναι αόρατα». «το οξύμωρο σήμερα είναι πως, αν είσαι μόνος σου ομοφυλόφιλος, μπορείς να υιοθετήσεις, αν είσαι ζευγάρι όχι. Δεν έχουν δικαιώματα στα παιδιά» συμπλήρωσε. Παράλληλα, απέρριψε την κομματική πειθαρχία για θέματα συνείδησης και χαρακτήρισε «πολιτική στάση» την επιλογή της αποχής.

Τέλος, στον απόηχο των φοιτητικών κινητοποιήσεων για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ισχυρίστηκε «το δημόσιο πανεπιστήμιο έχει πάρει τη μεγαλύτερη επιδότηση που είχε ποτέ. Η αναβάθμιση του πανεπιστημίου είναι στόχος της κυβέρνησης, που θα επιτρέψει και τη λειτουργία μη κρατικών. Κάποια μειοψηφία θέλει να διαμαρτυρηθεί για κάποια διαδικασία που δεν την αφορά και κάποιοι φοιτητές χάνουν τις εξεταστικές τους, ενώ μία κατηγορία καθηγητών θεωρούν ότι, έχουν το δικαίωμα να είναι καθηγητές δημόσιου πανεπιστημίου και να το υποβαθμίζουν διαμαρτυρόμενοι για τα ιδιωτικά».