Ο 28χρονος τουρίστας με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία, βούτηξε στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι Χαλκιδικής και παρασύρθηκε από ισχυρά ρεύματα της θάλασσας, καθώς εξακολουθεί να αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες, με τα περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και τα παραπλέοντα πλοία να επιχειρούν μόνο παράκτια σήμερα, καθώς στην περιοχή επικρατούν άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ, ενώ παράλληλα, ενεργεί το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ έρευνες γίνονται από εθελοντές και τις Αρχές σε όλη την ακτογραμμή.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Sitel της Βόρειας Μακεδονίας, εκπρόσωπος του Προξενείου της γειτονικής χώρας στη Θεσσαλονίκη υπογράμμισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου νεαρού θα συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί, ενώ επισήμανε ότι τα δύο αγόρια που διασώθηκαν είναι καλά στην υγεία τους και πως οι προξενικές αρχές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους συγγενείς των τριών αγοριών.

«Είμαι σε επαφή με όλους και έχουμε ενημέρωση ότι αύριο θα έρθουν στη Χαλκιδική και οι γονείς του τρίτου αγοριού. Είμαι λοιπόν σε συνεχή επικοινωνία με όλους όσους σχετίζονται με τα τρία αγόρια, δηλαδή όλους τους συγγενείς και φίλους», κατέληξε.