Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εκδήλωσης:

Ο ΧΩΡΟΣ 2510 σας προσκαλεί το  Σάββατο 4/5  και την Κυριακή 5/2, σε ένα Διήμερο Φεστιβάλ αφιερωμένο στον Παύλο Σιδηρόπουλο.

Με αφορμή την  νέα Θεατρική – Μουσική παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη, «Παύλος Σιδηρόπουλος: Ο Άγνωστος Πρίγκηπας» ολοκληρώνεται ο κύκλος των βιογραφικών παραστάσεων της  «Αγίας Τριάδας των Εξαρχείων» (Γώγου, Άσιμος, Σιδηρόπουλος) στο ΘΕΑΤΡΟ 2510.

Δυο ημέρες γεμάτες με ζωντανή μουσική, από καλλιτέχνες που αγάπησαν και εμπνευστήκαν από την μουσική του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν ο Κυριάκος Δαρίβας, ο «Απροσάρμοστος» ντράμερ του Παύλου Σιδηροπούλου. Ο Τολής Μαστροκόκαλος φίλος και μπασίστας του Παύλου, από το συγκρότημα «Σπυριδούλα». Καθώς και ο Ανδρέας Ζαφείρης, Σκηνοθέτης και συγγραφέας της παράστασης. Για μια βραδιά, μια διαφορετική «Τριάδα των Εξαρχείων» συζητάει και μας ταξιδεύει στην εποχή του Παύλου. Παράλληλα ο «Ο πρίγκιπας της Ροκ», «ο αιώνιος έφηβος» με το αγγελικό πρόσωπο δίνει κίνητρο σε νέους εικαστικούς, οι οποίοι  συμμετέχουν με μια έκθεση ζωγραφικής και τις δυο ημέρες από τις 19.00- 00.00.