Παίρνοντας γραμμή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό που χθες Τετάρτη (25/1), γαλάζιοι πολιτικοί συνεχίζουν τη στοχοποίηση και τη συκοφάντηση του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής. «Όσο για τον πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής (σ.σ. ΑΔΑΕ) που ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ τον έκανε σημαία του, θα δούμε στην πορεία τελικά πόσο ανεξάρτητος είναι αυτός και οι συνεργάτες του» σημείωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στο Ηράκλειο της Κρήτης, χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά για τις αποκαλύψεις των ονομάτων των έξι προσώπων που τέθηκαν στο στόχαστρο της ΕΥΠ, όπως τεκμηριώθηκε και από την ΑΔΑΕ.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στο Kontra και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη, εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά «ο Ράμμος την έχει δει Θεός – Είναι delivery boy του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη γραμμή Μαξίμου, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα, ότι είναι πολιτικός και σε άμεση συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς «έδωσε σκονάκι στον Τσίπρα» και είναι «ο marketing director του Τσίπρα». Ο βουλευτής της ΝΔ, συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως «η ΑΔΑΕ δεν είναι τσιφλίκι του Ράμμου, ούτε του πατέρα του».