Και συνέχισε τονίζοντας: «Η ΝΔ δεν είχε καμία διάθεση να χυθεί άπλετο φως. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε την επωδό όλων των στελεχών της ΝΔ ότι δεν αφορά πλέον τον κόσμο το ζήτημα των υποκλοπών».

«Έχουμε να κάνουμε με λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού που δεν είναι απλώς ένα πολιτικό λάθος του κ. Μητσοτάκη, μια παρέκκλιση από την κανονικότητα. Οι παρακολουθήσεις και ο τρόπος άσκησης πολιτικής και η απόπειρα να ελεγχθεί ασφυκτικά το πολιτικό παιχνίδι ήταν το μοντέλο διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», υπογράμμισε ο Βουλευτής. Μάλιστα σημείωσε: «Το TVXS δημοσίευσε πρόσφατα μια σειρά από έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι ένας εκ των μαρτύρων, ο κ. Τρίμπαλης, διαχειριστής της εταιρείας Krikel, ψευδομαρτύρησε ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής. Για το λόγο αυτό ζητάμε να κινητοποιηθούν όλες οι δημόσιες δικαστικές αρχές να επιληφθούν του σκανδάλου και να προχωρήσουν σε προκαταρκτική εξέταση, για να δούμε ποιοι άνθρωποι εμπλέκονται με το παράνομο σύστημα παρακολουθήσεων».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «είναι σημαντικό ότι το Ευρωκοινοβούλιο έχει επιληφθεί της υπόθεσης. Φαίνεται ότι υπάρχει μια κινητικότητα και μια πίεση στην ελληνική κυβέρνηση».