Ο κ. Λούβρος καλεί τους ψηφοφόρους του Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. να στηρίξουν «εκλογικά το ΚΚΕ που σταθερό στις αξίες και τη δράση του αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας». Το συγκεκριμένο κόμμα έλαβε μέρος στις εκλογές της 21ης Μάη αλλά δεν θα πάρει μέρος στις επόμενες εκλογές στις 25 Ιούνη. Ο Νίκος Λούβρος στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το κόμμα ΚΟΤΕΣ που υπογράφει ο Νίκος Λούβρος, ανέφερε:

«Το κόμμα ΚΟΤΕΣ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διότι το θεωρούμε άσκοπο.

Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επί μέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.

Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή, αγωνιστή.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Νίκος Λούβρος».