Σύμφωνα με πληροφορίες, μερικές ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του από συγκρατούμενό ο βαρυποινίτης, καταδικασμένος για συμμετοχή στη 17Ν, δέχτηκε φραστική επίθεση, ενώ βρισκόταν στο κυλικείο των φυλακών.
Πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινή αναφέρουν ότι για λόγους ασφαλείας με πρωτοβουλία των υπεύθυνων της φυλακής και τη συγκατάθεση του ίδιου μεταφέρθηκε και κρατείται μόνος του σε ειδικό κελί των φυλακών Δομοκού.
Ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να είχε ζητήσει ήδη προστασία μετά την πρώτη επίθεση που δέχτηκε στις φυλακές από συγκρατούμενό του. Την πρώτη φορά ο βαρυποινίτης είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε οδηγηθεί στο ιατρείο των φυλακών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όπως ανέφερε ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.
Δεύτερο επεισόδιο με τον Ξηρό στην φυλακή
Ο Χριστόδουλος Ξηρός προπηλακίστηκε από συγκρατούμενους του στο κυλικείο των φυλακών Δομοκού. Πρόκειται για το δεύτερο επεισόδιο μέσα σε λίγες ημέρες που ο κρατούμενος γίνεται στόχος επίθεσης.
Menelaos Myrillas / SOOC
Σε χρειαζόμαστε
Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις
Πολιτική Σχολιασμού