Η βουλεύτρια της ΝΔ, κατά την τοποθέτησή της ζήτησε «εγγυήσεις» που θα εξασφαλιζουν την εργασιακή ασφάλεια και την ισότιμη σχέση εργαζομένων και εργοδοτών στο ζήτημα διευθέτησης του χρόνου εργασίας. «Η ελαστικοποίηση των ωρών εργασίας δεν δημιουργεί νέες επενδύσεις» τόνισε, προσθέτοντας πως «ποτέ οι επιχειρηματίες δεν έθεσαν ως προτεραιότητα το εργασιακό σύστημα».

Ανέφερε πι συγκεκριμένα πως «γνωρίζουμε όλοι εμείς, που ασχολούμαστε εμπράκτως με το εργατικό δίκαιο, ότι δεν υπάρχει σχέση ισοτιμίας μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου. Υπάρχει σχέση εξάρτησης. Άρα, σε τυχόν κακόβουλες προθέσεις εργοδοτών, εμείς θα πρέπει να βάλουμε εκείνα τα εχέγγυα που να πούμε ότι ναι η διάταξη αυτή πρέπει να λειτουργήσει υπέρ των εργαζομένων». Συνέχισε λέγοντας πως «δεν πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στην απελευθέρωση των ατομικών συμβάσεων, δεν το δίνει το νομοσχέδιο, να μην το δώσουμε έναντι μιας βασικής αρχής, της αρχής της συλλογικότητας».

Αναφέρθηκε επίσης στο «θεμελιώδες δικαίωμα της επαναπρόσληψης»σημειώνοντας ότι «πρέπει να προσέξουμε πραγματικά μην καταστρατηγηθεί το δικαίωμα στο όνομα μιας πρόσθετης αποζημίωσης».

Σχετικά με τις ρυθμίσεις για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας τόνισε ότι απαιτούνται διπλάσιες προσλήψεις ώστε να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του.