Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις το μεσημέρι της Τρίτης, γύρω από την υπόθεση του Θάνου Χατζηαγγέλου, η πλευρά του κρατούμενου ενημερώθηκε πως προτείνεται, σε πρώτο στάδιο, η μετάφορά του στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Ο κρατούμενος, από την πλευρά του, προτίθεται να διακόψει την απεργία δίψας και να δεχθεί τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η δικηγόρος του κρατούμενου, Κάτια Τάτση, αμέσως μετά τις συναντήσεις που έγιναν με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, επιβεβαίωσε στο TPP, την πληροφορία για τη θετική εξέλιξη και εξήγησε ότι «σταματάει η απεργία δίψας και αμέσως μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του απεργού, θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού»

Αυτό εκλαμβάνεται ως ένα πρώτο βήμα για να δικαιωθεί το αίτημα της απεργίας πείνας και δίψας του κρατούμενου, που είχε καταγγείλει εκδικητική μεταγωγή και ζητά να γνωστοποιηθεί ο πραγματικός λόγος αυτής της απόφασης αλλά και να επιστρέψει οριστικά στις φυλακές Κορυδαλλού. Η απεργία πείνας θα συνεχιστεί, μέχρι να δικαιωθεί το αίτημά του.