Τα βέλη του εξαπολύει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ο οποίος καταγγέλλει διακρίσεις ανάμεσα σε ανθρώπους που χρειάζονται κρεβάτι ΜΕΘ. Σύμφωνα με τον ίδιο, την ώρα που 130 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ,13 εξ αυτών μόνο στο ΑΧΕΠΑ οι οποίοι βρίσκονται σε κοινούς θαλάμους, -μεταξύ τους υπάρχει και ένας 48χρονος-, επώνυμοι πολιτικοί, επιχειρηματίες, Μητροπολίτες βρίσκουν ΜΕΘ.

«Το σύστημα πρέπει να παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Επώνυμους και ανώνυμους. Εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους» σημειώνει ο κ. Γιαννάκος συμπληρώνοντας «όταν όμως έχεις πόλεμο, ελάχιστες ΜΕΘ και πολλούς νέους σε ηλικία ασθενείς εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένους δεν κάνεις διακρίσεις» τονίζει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Γιατί, διάκριση είναι αυτό που συμβαίνει στο Σωτηρία. Να βρίσκεται στη ΜΕΘ μη διασωληνωμένος πολιτικός» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, την ώρα που 130 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ,

«Είχαν άλλοι σειρά που περιμένουν πολλές ημέρες σε θαλάμους διασωληνωμένοι σε πιο σοβαρή κατάσταση και νεότεροι. Τέτοια ζητήματα τροφοδοτούν την αναξιοπιστία του συστήματος και την καχυποψία του κόσμου. Περαστικά ευχόμαστε και μακάρι να είχαν την ευκαιρία να νοσηλευθούν σε ΜΕΘ όλοι οι πολύ σοβαρά ασθενείς διασωληνωμένοι ή μη. Θα είχαμε πολύ λιγότερους θανάτους» καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.