Διαψεύδει η Airfasttickets International τις αναφορές σχετικά με την υποτιθέμενη κίνηση της ΙΑΤΑ εναντίον της εταιρείας για διεκδίκηση καθυστερούμενων πληρωμών ύψους 45 εκατ. ευρώ
“Το δημοσίευμα είναι ανακριβές, διότι καμία αναστολή online πωλήσεων δεν υφίσταται και όλα τα site των εταιρειών του ομίλου, σε όλες τις χώρες, λειτουργούν κανονικά”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Airfasttickets International.
«Δεν υφίσταται ληξιπρόθεσμη οφειλή της Airfasttickets σε κανέναν προμηθευτή», σημειώνει η εταιρεία.
Όπως διευκρινίζει σχετικά, «στη Μεγάλη Βρετανία, δραστηριοποιείται θυγατρική εταιρεία της Airfasttickets International. Παρ΄ όλα αυτά ούτε για εκείνη ούτε για κάποια άλλη εταιρεία του Ομίλου υφίστανται οικονομικές εκκρεμότητες, για τις οποίες να έχει περάσει το νόμιμο χρονικό διάστημα τακτοποίησής τους.