Βίντεο κοπέλας διέρρευσε παρά τη θέληση της στον λογαριασμό Instagram του γνωστού youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη. Ο συγκεκριμένος έχει 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram και το βίντεο κυκλοφόρησε δυστυχώς ευρέως. Καταγγελία που έφτασε στο TPP μετά τη δημοσίευση και ευρεία αναπαραγωγή του βίντεο, έκανε λόγο για «βίντεο που διέρρευσε παρά τη θέλησή της».

«Η κοπέλα είναι της γειτονιάς μου και τη γνωρίζω πολύ καλά. Σήμερα έμαθα ότι πήγε σε κατάστημα κλαίγοντας, γιατί δεν ήξερε ότι το βίντεο είχε διαρρεύσει. Ήταν ταραγμένη. Είπε πως νόμιζε το τραβούσαν για πλάκα, μιας και τα παιδιά ήταν από τη γύρω γειτονιά και τα ήξερε» ανέφερε το άτομο του οποίου τα στοιχεία είναι στο TPP. «Το παιδί που είναι στο βίντεο είναι φαν του Κοψιάλη. Αυτός που τραβάει το βίντεο είναι της γειτονιάς, όπως και η Μαρία. Ο Κοψιάλης είπε ότι δε γνώριζε την κατάσταση της κοπέλας και πως η ίδια δε γνώριζε για τη δημοσίευση ούτε τις αναδημοσιεύσεις» προσέθεσε. H λεζάντα στο βίντεο ανέφερε πως «ο Φοίβος βρήκε κοπέλα», προσπαθώντας το αγόρι που απεικονίζεται να βάλει στο στόμα της κοπέλας με το ζόρι ένα γλειφιτζούρι.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την πηγή στην οποία αναφέρθηκε πως η κοπέλα πήγε και επιβεβαίωσε το περιστατικό. «Ήρθε σήμερα το πρωί πανικόβλητη με κλάματα και ανέφερε το περιστατικό. Μας είπε πως διέρρευσε χωρίς τη θέλησή της, νόμιζε το τραβούσαν μεταξύ τους για πλάκα και ήταν έντρομη. Δεν ήθελε να ανέβει, ήταν ταραγμένη» μας είπαν χαρακτηριστικά.

Eπιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον youtuber, ώστε να σχολιάσει το περιστατικό, αν γνώριζε για την κοπέλα κι αν θα επανορθώσει, αλλά ο ίδιος -αν και διάβασε το μήνυμα- δεν απάντησε.

Κατόπιν δημοσίευσης του βίντεο, ο Α. Κοψιάλης επικοινώνησε μαζί μας. Δεν είχε δει το μήνυμα ανάμεσα στα πολλά που λαμβάνει, υποστήριξε, και σημείωσε πως δεν είχε σκοπό να θίξει την κοπέλα, ενώ θα επανορθώσει άμεσα. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως γνωρίζει τον Φοίβο και αναδημοσίευσε το βίντεο «γιατί του θύμισε το πώς εκείνος προσπαθεί να ταΐσει τον μπέμπη» ως νέος μπαμπάς. Διευκρίνισε επανειλημμένως πως δε γνώριζε για την κοπέλα και δεν είχε σκοπό να τη θίξει ούτε να τη στεναχωρήσει και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να επανορθώσει. Τόνισε πως «100% φταίει σίγουρα αυτός που τράβηξε το βίντεο».

(Αναδημοσιεύουμε τμήμα κομμένο και επεξεργασμένο του βίντεο ώστε να μην θίξουμε κάποιον)