Μάλιστα, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του Νίκου Γιαννόπουλου στο News247, η έδρα φέρεται σημείωσε «Χρειαζόμασταν πλήρεις αποδείξεις και δεν τις είχαμε. Οι άνθρωποι δεν καταδικάζονται με ιδεοληψίες».

Για τον κατηγορούμενο αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο, ο εισαγγελέας αποδέχθηκε την κατηγορία για σωματική βλάβη, ενώ πρότεινε να αθωωθεί για τις υπόλοιπες πράξεις, αναφέροντας πως θεωρεί δεν υπάρχει βιασμός. Μάλιστα, φέρεται να τόνισε ότι από τα video της κοινής του συνύπαρξης προκύπτει «μία σχέση που την απολάμβαναν μαζί».

«Ηταν σε θέση να διαπραγματεύεται μόνη της τα ποσά τα οποία εισέπραττε από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες έπαιρνε μέρος» προσέθεσε.Ο κ. Σειρηνάκης κατέθεσε με παρρησία και μας είπε ότι τελικά η κοπέλα προτάθηκε ακόμα και για βραβείο για τη συμμετοχή της στις ταινίες αυτές» δήλωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. «Πράγματι ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι χτύπησε την καταγγέλλουσα. Δεν αποδείχθηκε όμως ο βιασμός της, όπως βεβαίωσαν οι ιατροδικαστικές εκθέσεις, ούτε προηγούμενη βία» σημείωσε.

Για τον δεύτερο κατηγορούμενο, τον πατέρα του θύματος, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή μονάχα για κατοχή μεταλλικής ράβδου, ενώ κατά τον ίδιο δεν προέβη σε καμία γενετήσια πράξη με την κόρη του. Για την κατηγορία του βιασμού από την πλευρά του πατέρα ο εισαγγελέας φέρεται να τόνισε ότι η καταγγέλλουσα εξετάστηκε αναλυτικά από γυναικολόγο το 2018 χωρίς να εντοπιστούν σχετικά ευρήματα, ενώ ανέφερε πως μόνοι που μίλησαν για τις πράξεις αυτές ήταν ο αδερφός και η μητέρα του θύματος, συμπληρώνοντας παρά τις εντάσεις που αναμφίβολα υπήρχαν στο σπίτι, δεν αποδείχθηκε ότι κάποιος χρησιμοποίησε σωματική βία.

Σύφωνα με τον εισαγγελέα, παρά το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα αλλά και ο αδερφός της με τη μητέρα περιέγραψαν τον πατέρα ως μέθυσο και τεμπέλη, αποδείχθηκε ότι ο κατηγορούμενος πατέρας τους παρείχε τα πάντα σε ότι αφορά τα υλικά αγαθά. «Θα μπορούσε όμως να έχει καλύτερη εποπτεία της οικογένειάς του» φέρετε να δήλωσε..

Για τον τρίτο κατηγορούμενο, γνωστό ως Ντανιέλ, πρότεινε την ενοχή του για τα ναρκωτικά, κατοχή για ιδία χρήση, αλλά την αθωότητα για τις υπόλοιπες πράξεις.

Πρόσφατα, η συνήγορος Αντωνία Λεγάκη και μέλος της συλλογικότητας Witches of the South, που είχε καταγγείλει πρώτη την υπόθεση και πραγματοποιεί καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης για την επιζώσα Ε., μίλησαν στο TPP για την υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη. Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αφορούσε την καταγγελία 20χρονης ότι την κακοποιούσε και την εξέδιδε ο 39χρονος αστυνομικός και σύντροφός της και πως τη βίαζε ο πατέρας της από όταν ήταν ανήλικη.