Δημιουργική Σαφήνεια: Ιδιωτικοποιήσεις μέρος 1ο – ΟΛΠ

Το ThePressProject σε συνεργασία με τον Δρόμο της Αριστεράς παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική εκπομπή «Δημιουργική Σαφήνεια» κάθε Παρασκευή στις 9:30 μ.μ.
|

Αυτή την Παρασκευή η Δημιουργική Σαφήνεια ανοίγει τον φάκελο των ιδιωτικοποιήσεων και παρουσιάζει συνέντευξη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα. Στο πάνελ η Αναστασία Φρατζεσκάκη, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου μονίμων υπαλλήλων ΟΛΠ και ο Γιώργος Γώγος, γενικός γραμματέας Ένωσης Μονίμων και Δοκίμων λιμενεργατών ΟΛΠ.

Η Αγλαΐα Κυρίτση επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά από την «συχνότητα» του ThePressProject και των συνεργαζόμενων περιφερειακών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Δίπλα της ο Διευθυντής Σύνταξης του Δρόμου της Αριστεράς, Μιχάλης Σιάχος.

Το τηλεοπτικό εγχείρημα του ThePressProject συνεχίζεται με την υποστήριξη της πλατφόρμας των 1101.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις