Σύμφωνα με πληροφορίες του συστημικού Τύπου, ολοκληρώθηκε η απολογία του 27χρονου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρ. Σεμέδο και με απόφαση του ανακριτή και εισαγγελέα ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνείται κάθε κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την καταγγελία 17χρονης, ενώ ερευνάται και η εμπλοκή ενός 40χρονου Νιγηριανού καλλιτεχνικού μάνατζερ, που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα και για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Στη σύλληψη του  Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε η Αστυνομία, καθώς σε βάρος του έγινε καταγγελία για βιασμό 17χρονης. Η 17χρονη συνοδευόμενη από τη μητέρα της κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη η οποία έβγαινε τον τελευταίο καιρό με τον ποδοσφαιριστή, κατήγγειλε πως ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον ποδοσφαιριστή, εκείνος τη μέθυσε και την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε. Νωρίτερα, σήμερα, στην ανακρίτρια κατέθεσε και η 17χρονη κοπέλα.

Αμέσως μετά το τέλος της απολογίας κάθε κατηγορούμενου ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφαίνονται για τη περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.