Οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σε όλη την επικράτεια.

Ενδεικτικά, το απόγευμα της Παρασκευής η πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας αποφάσισε να στηθεί μπλόκο την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στον αυτοκινητόδρομο της Κεντρικής Ελλάδας Ε65, με τη συμμετοχή αγροτών από όλη τη Θεσσαλία.

Στις κινητοποιήσεις μπαίνουν από το μεσημέρι της Κυριακής και οι αγρότες της Λιβαδειάς, που όπως έχουν αποφασίσει θα στήσουν μπλόκο με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, στις 12 μ., στον κόμβο του Αη Γιάννη (παλιά Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας).

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και κλείσιμο του δρόμου τη Δευτέρα 30 Γενάρη, στις 2.30 μ.μ., θα προχωρήσουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Καστρί Μακρακώμης.

Σε αγωνιστικές διεργασίες βρίσκονται και οι αγρότες στην περιοχή της Ελάτειας, σχεδιάζοντας μέσα από συσκέψεις και επαφές τη συγκρότηση μπλόκου, ενώ οι αγρότες του μπλόκου της Αμφίκλειας προχωρούν και στην ανασυγκρότηση του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου.

Αντίστοιχες δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε μια σειρά περιοχές της χώρας, όπως μεταδίδει το 902.gr:

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου:

-Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης οργανώνει συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, στις 11 π.μ. στον σταθμό του ΟΣΕ.

-Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αρτας καλεί σε κινητοποίηση, στις 11 π.μ., στο γραφείο υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου:

-Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας καλεί σε μοτοπορεία στις 11 π.μ., από το αεροδρόμιο στο νοσοκομείο.

-Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου και αγροτικοί σύλλογοι καλούν σε συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας στις 11 π.μ.

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, οι αγρότες των Φαρσάλων θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στην είσοδο της πόλης.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων οργανώνει συλλαλητήριο την Κυριακή 12 Φλεβουαρίου, στις 11 π.μ. στον ΒΟΑΚ, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς τα Μεγάλα Χωράφια.