Στο Παίδων Πεντέλης βρέθηκαν οι δύο υπουργοί και μοίρασαν παιγνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης:  «Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, αντήλλαξαν ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και μοίρασαν παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται κατόπιν δωρεάς της αλυσίδας παιχνιδιών “Μουστάκας”».

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι πήγαν στο παιδιατρικό νοσοκομείο «με τον δικό μας Άγιο Βασίλη για να δώσουμε μία νότα χαράς», εννοώντας τον χορηγό της επίσκεψής τους.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κουβαλά στην πλάτη της ακόμα μία προσωπική κακοδιαχείριση, αυτή του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Πολύ πριν το νομοσχέδιο Πλεύρη-Γκάγκα που βάζει τέλος ουσιαστικά στη δημόσια υγεία, το υπουργείο Υγείας κατηγορούταν από ενώσεις γιατρών, ιατρικούς φορείς, μεμονωμένα γιατρούς και ασθενείς για αδιαφορία απέναντι στις τραγικές ελλείψεις κυρίως σε ιατρικό προσωπικό. Αντί για κάποια ουσιαστική κίνηση ενίσχυσης του Συστήματος Υγείας, η κυβέρνηση αρκείται σε παιχνίδια Μουστάκας…