Σύμφωνα με δημοσίευμα του ertnews.gr, ο νεαρός που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα από γονείς από τις Σεϋχέλλες βρέθηκε στο στόχαστρο τριών αγνώστων καθώς έβγαινε από πολυκατοικία στο Παλαίο Φάληρο όπου είχε βρεθεί για να παραδώσει μία παραγγελία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ξυλοκοπήθηκε άγρια ενώ δέχθηκε και τουλάχιστον τέσσερις μαχαιριές, στην περιοχή του μηρού και του γλουτού.

Όπως αναφέρεται, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θαμώνες καταστήματος κοντά στο σημείο του εγκλήματος άκουσαν τις φωνές του νεαρού και κάλεσαν την αστυνομία και το 166. Από τις έρευνες που φέρεται να έκανε η αστυνομία στη συνέχεια δεν προέκυψε εντοπισμός των δραστών, ενώ η αστυνομία δεν έχει εκδόσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό.

Κατά το δημοσίευμα του τοπικού notia.gr, που πρώτο δημοσίευσε το περιστατικό, οι τρεις άγνωστοι ήταν «μασκοφόροι», χωρίς να διευκρινίζεται εάν πρόκειται για μάσκες κατά του covid ή για κουκούλες.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι δράστες φεύγοντας απείλησαν εκ νέου τον νεαρό, προειδοποιώντας τον πως «την επόμενη φορά θα έρθουμε στο σπίτι σου». Όπως αναφέρεται, ο νεαρός κατοικεί με την μητέρα του σε κοντινή περιοχή των νοτίων προαστίων.