Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας του mέta:

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΟΘΕΤΙΚΩΝ”…
…η οροθετικότητα, η σεξεργασία και η χρήση ουσιών παραμένουν στιγματισμένες και τα υποκείμενα τους αντιμέτωπα με την κατασταλτική βία, τη διαπόμπευση και την απουσία δομών κοινωνικής υποστήριξης.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΟΘΕΤΙΚΩΝ”…
…οι πολιτικοί πρωταγωνιστές εκείνου του σκανδάλου εξακολουθούν να απεργάζονται τη “σωτηρία της χώρας”, η αστυνομική αυθαιρεσία αθωώνεται και ενθαρρύνεται, ενώ οι πιο ευάλωτοι της κοινωνίας μένουν πιο ευάλωτοι από ποτέ.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΟΘΕΤΙΚΩΝ”…
…η σκανδαλώδης σημερινή δικαστική απόφαση για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου φέρνει και πάλι την αγανάκτηση μας στους δρόμους.
Οι εξελίξεις δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε στην προγραμματισμένη για απόψε προβολή της ταινίας Ruins της Ζωής Μαυρουδή στο πλαίσιο του mέta-cinema, αλλά απαιτούν την αυτοπρόσωπη συμπόρευσή μας με τον κόσμο του κινήματος.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
Ζητούμε συγγνώμη από το κοινό και τους ομιλητές για την επιβεβλημένη ακύρωση και δεσμευόμαστε να επαναπρογραμματίσουμε άμεσα την προβολή της ταινίας Ruins και την (τόσο απαραίτητη, όπως αποδεικνύεται διαρκώς) συζήτηση που θα την συνοδεύει.