Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση βιασμού 19χρονου στην Κρήτη. Σύμφωνα με το flashnews.gr, η ιστορία είχε ξεκινήσει με την αποκάλυψη της κακοποίησης του παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα στις 24 Ιουλίου. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως εμπλέκονταν και άλλα άτομα: δύο παππάδες, εκ των οποίων ο ένας συγγενής του 19χρονου, και μία γυναίκα.

Η ιστορία είχε ξεκινήσει με την αποκάλυψη της κακοποίησης του παιδιού από τον ίδιο του τον πατέρα στις 24 Ιουλίου, όπου και συνελήφθη, ενώ στην συνέχεια συνελήφθη και προφυλακίστηκε, μαζί με τον πατέρα και ένας 67χρονος, που κατηγορείται ότι βίασε το 19 ετών αγόρι. Συγκεκριμένα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στις 28 Ιουλίου 2021 ο πατέρας και ακόμα ένα πρόσωπο, πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας, όπου μετά από απολογία 6 ωρών, οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού.

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση των κατηγορουμένων, συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου 2021 το πρωί, ο 19χρονος επρόκειτο να παραστεί στο δικαστήριο, προκειμένου να συζητηθεί η ανάθεση της προσωρινής του κηδεμονίας, ωστόσο ο νεαρός δεν εμφανίστηκε, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως έπειτα από έρευνα, οι αρχές τον εντόπισαν κλειδωμένο σε μία αποθήκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου, οι έρευνες έχουν προχωρήσει και σύντομα θα κληθούν 3 άτομα σε εξέταση, για την εξαφάνιση του νεαρού την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο. Πρόκειται για ένα ιερωμένο και μία γυναίκα και έναν ακόμα ηλικιωμένο, συγγενείς του νεαρού, οι οποίοι ερευνώνται για το αν κράτησαν παράνομα τον νεαρό και βιαιοπράγησαν σε βάρος του.