Η Λαϊκή Δράση-Ομάδα Κομουνιστών/Αγωνιστών έχει καταγγείλει την «φασιστική παρακρατική ενέδρα» έξω από το σπίτι μέλους της και πισώπλατη επίθεση εναντίον του, που έλαβε χώρα το βράδυ μετά την «Εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες της αντιφασιστικής πάλης του λαού του Ντονμπάς», που οργάνωσε ο Αντιιμπεριαλιστικός Συντονισμός για την Ήττα του ΝΑΤΟ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 25/05 στις 23:30 πραγματοποιήθηκε φασιστική-παρακρατική ενέδρα κάτω από σπίτι γνωστού αγωνιστή, κατοίκου της περιοχής του Γκύζη.

Το Δ.Σ. του ΣΕΤΕΕ καταδικάζει την συγκεκριμένη επίθεση και θεωρούμε πως αποτελεί επίθεση σε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη, νέο και νέα, αγωνιστή και αγωνίστρια.

Η οργανωμένη λαϊκή πάλη θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους νοσταλγούς του Χίτλερ και όσους αναβιώνουν παρακρατικές πρακτικές που το οργανωμένο ταξικό-λαϊκό κίνημα έχει αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν.

Ο ΣΕΤΕΕ δηλώνει την αλληλεγγύη του στον αγωνιστή που δέχθηκε την φασιστική-παρακρατική ενέδρα κάτω από το σπίτι του και καλούμε σε στήριξη της συγκέντρωσης-διαδήλωσης την Τετάρτη 7 Ιούνη στις 18:30 στην πλατεία του Γκύζη».