Υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της δημόσιας τηλεόρασης ήταν καλεσμένος ο Σπύρος Γραμμένος ερμηνεύοντας μια σειρά από τραγούδια του.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την παρουσία του στην εκπομπή η παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη του ζήτησε να πει άλλο ένα, ενώ ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας του μετέφερε την παραγγελιά από το control, για το τραγούδι του «Μαμά, μπαμπά». «Α, θέλετε να το κλείσουμε το μαγαζί», απάντησε ο Σπύρος Γραμμένος, ο οποίος άρχισε κανονικά να το ερμηνεύει με το πάνελ να νιώθει προφανώς άβολα μόλις κατάλαβε περί τίνος πρόκειται.Τελειώνοντας ο Σπύρος Γραμμένος ευχήθηκε «καλή συνέχεια στην εκπομπή» χαμογελώντας.

Οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σε ερώτησή τους με τίτλο «εξύμνηση και εξωραϊσμός της δράσης των κουκουλοφόρων σε εκπομπή της ΕΡΤ την ώρα που ανοίγει εκ νέου ο φάκελος για την υπόθεση της Marfin», αφού αναφέρονται στη νέα έρευνα για την υπόθεση της Μαρφίν, υποστηρίζουν ότι:

«Στην εκπομπή «φλερτ» της ΕΡΤ στις 12-4-2021 παρουσιάστηκε τραγουδιστής που με προκλητικό τρόπο και από το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης που τροφοδοτείται από τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών ερμήνευσε, κατόπιν επιθυμίας της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, τραγούδι με το οποίο εξυμνούσε και εξωράϊζε την δράση αυτουργών παραβατικών πράξεων παρόμοιων με αυτές που οδήγησαν στον εμπρησμό και την δολοφονική επίθεση στη Μαρφίν, στέλνοντας λάθος μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση»

Στη συνέχεια οι Πλεύρης και Μαρκόπουλος παραθέτουν τους στίχους του τραγουδιού του Σπύρου Γραμμένου:

«Οι στίχοι του επίμαχου τραγουδιού εχουν ως εξής: «Μαμά, μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος, μαμά, μπαμπά είμαι κακό παιδί. Μαμά, μπαμπά, στην τσάντα έχω μπουκάλια, μαμά, μπαμπά, στην τσάντα έχω στουπί. Ποιος έχει την βενζίνη, ποιος έχει την ευθύνη, ποιος έχει τα πλακάτ, ποιος θα βαράει τα ΜΑΤ, ποιος έχει δικηγόρο, ποιος έχει μαρκαδόρο, ποιος έχει το κουτί με τα Maalox, ποιος, ποιος. Μαμά, μπαμπά, μην τους δικαιολογείτε, μαμά, μπαμπά δεν τα έσπασα εγώ. Μαμά, μπαμπά, τα έσπασαν ασφαλίτες, μαμά, μπαμπά, το δέντρο έκαψα εγώ. Φάγαμε χημικά, σπάσαμε μπατσικά, μπήκαμε στο μετρό, πήραμε το στενό, τους ρίξαμε αυγά, πέτρες πολλή μπογιά, μα κράταγαν ασπίδες τα….. Μαμά, μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος. Μαμά, μπαμπά, είμαι κακό παιδί. Μαμά, μπαμπά, τις τράπεζες βαρούσα, μαμά, μπαμπά, τις έβριζες και εσύ».

Στοχοποιούν επίσης την παρουσιάστρια και τους συμπαρουσιαστές της γιατί« σαν να μην έφτανε αυτό, με την στάση τους και την συμπεριφορά τους, η παρουσιάστρια και οι συμπαρουσιαστές της εκπομπής συμμετείχαν στην προσβλητική αυτή ενέργεια, επαναλαμβάνοντας κατά διαστήματα τους παραπάνω στίχους».