από τη συντακτική ομάδα της ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ

Θα περπατάμε χέρι χέρι και θα υποβάλλουμε αιτήσεις, τα πόδια μας θα αγγίζουν την ακροθαλασσιά την ώρα που θα γίνεται λογιστικός έλεγχος των οικονομικών μας. Θα γίνει παρέλαση τεχνοκρατών ντυμένων με χρυσά σανδάλια και παρδαλά φορέματα, θα μοιραστούν λουκούμια και σφραγίδες της ΕΕ και θα περπατήσουμε ξυπόλητοι στην άμμο με τον αντιπεριφερειάρχη. Θα μοιραστούν δωρεάν αγκαλίτσες με ευρωπαίους επίτροπους και θα ακουστεί μελοποιημένη ποίηση για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα. Θα ακολουθήσει ημερίδα με θέμα Αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων και ο ερωτικός λόγος στον ποιητή του Αιγαίου.  Η βραδιά θα κλείσει με τη Συμφωνική Ορχήστα που θα παίξει τα “Τρία Έργα ΈΣΠΑ” και η “Επιχορήγηση του Σεληνόφωτος”.

 Εδώ το πιο ρομαντικό βίντεο που έχετε δει ποτέ:

Και εδώ η σελίδα που αποδεικνύει ότι αυτά δεν τα φανταστήκαμε εμείς.

Μια μικρή ανθολογία:

Ο πολίτης της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηλείας, θέλουμε να παραλάβει τα έργα που γίνονται για αυτόν με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Να τα ζήσει και να ζήσει μέσα από αυτά. Δεν είναι λόγια, είναι ΕΣΠΑ» σημείωσε ο Απ. Κατσιφάρας. 

και πιο κάτω: 

Π.Ε. Ηλείας – Κατάκολο: Πολυδιάστατο μουσικό οδοιπορικό

Στις 19.30 (ώρα) στο λιμάνι του Κατακόλου, θα απολαύσουμε ένα πολυδιάστατο μουσικό οδοιπορικό από τον συνθέτη Γιώργο Βούκανο με κεντρικό τίτλο «Τα Λόγια της Πλώρης», εμπνευσμένο από τα γνωστά διηγήματα του Ηλείου συγγραφέα Ανδρέα Καρκαβίτσα.

Η επέκταση του λιμένα Κατακόλου είναι το πρώτο έργο προτεραιότητας που υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση του ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί τη σφραγίδα της Περιφέρειας για το σύνολο έργων που έγινε μέσω του προηγούμενου ΕΣΠΑ.


Η τηλεοπτική ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο κανάλι του TPP